lørdag den 13. november 2010

Nerd Alert!

Er jo ret vild for at prøve at modelere noget mere, så da Jans bror Martin havde fødselsdag var det ikke svært at finde ud af hvad jeg skulle kaste mig ud i.

Martin er lige så stor computer-haj (læs: nørd ;-) som Jan og arbejder også foran computeren hver dag, så det skulle naturligvis være en Martin med computerfrustrationer. Den opmærksomme læser vil se at der står fejl 40 på skærmen - det er nu bare en lille "driller" - Martin er sindsygt dygtig med en PC så han laver næppe mange fejl 40.

Martin er glad for citronhalvmåner, så kagen er ren citronhalvmåne overtrukket med lidt buttercreme og fondant. jeg havde egentlig tænkt, at det bare var en lille forkælelseskage til Martin alene, men han insiterede på at tage den med på arbejde på mandag, hvor han skal give fødselsdagskage, så er spændt på hvor meget han selv får ;-)

Vigtigt med varm kaffe til de lange nætter hvor serverne går ned....

Udover den baby jeg lavede på kagekursus for nogle uger siden, så er det min første figur i fondant, så den er jeg da helt godt tilfreds med (god r.. :-) - Okay måske lidt for langt hår til at ligne Martin helt (på trods af den røde kulør) og for korte ben, men han forstod meningen og at den kom fra hjertet...

1 kommentar:

  1. Efter at have set kagen i levende live, er jeg meget imponeret - flot arbejde!

    SvarSlet