onsdag den 15. september 2010

Ikke helt så svær(d)t

Min første kage med fondant og RKT m.v., så på trods af et lidt skævt og bulet sværd (Heyyy han har sgi da været i krig ham ridderen :-) er jeg godt tilfreds (og det samme var sønnikke som havde bestilt middelaldertema til sin 8 års fødselsdag)Kagen var lyse bunde med fyld af jordbær/kirsebærmouse (og jeg som altid har været bange for husblas - Hvorfor det? Det var da nemt) og Vanillecreme med Amaretto og friske blåbær. Kagen er opsmurt med almindelig smørcreme og pyntet med fondant (som jeg ikke ret godt kunne lide smagen af, men elsker de muligheder der er ved at arbejde med det, så det er næppe sidste gang jeg bruger det).Sværdet er lavet af RKT overtrukket med chokolade og fondant.

Ovenstående kage er fra familiefødselsdagen og da Jacob ikke ret godt kunne lide fondanten besluttede jeg at overtrække kagen til hans børnefødselsdag med RI i stedet for. Det blev ikke helt så elegant og glat som fandaten (naturligvis), men nu alligevel ganske vellykket og ungerne elskede det.

Alt i alt ikke helt så svært som jeg havde regnet med at kaste mig ud i de sjove kager, og efter at have surfet kagesider på nettet de sidste 14 dage for inspiration, tips og gode råd er jeg vist smittet... Jeg MÅ bare lave flere kager :-)

1 kommentar:

  1. Hej Sus

    Jeg er VILDT imponeret over alle dine kager... Du er mega god og har sans for detaljer OG farver/farvesammensætning.. Er du startet i september 2010 med at lave kager?? Hold da op altså, hvor er du så ikke om 5 for ikke at sige 10 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IMPONERENDE...

    Glæder mig meget til at følge dig og siger allerede nu tak for megen inspiration.

    Mvh Susanne

    SvarSlet